Dette er oss

Hos oss på Tannkontoret er vi selvsagt opptatte av at det skal jobbe hyggelige og dyktige folk. Vi føler oss heldige som har med oss så flinke fagfolk på laget. Vi er et team som setter de som besøker oss i fokus. Tannkontoret er for alle, enten du er ung eller gammel, enten du har en alvorlig tannlidelse eller bare ønsker å pynte litt på tennene. Vi ønsker alle nye varmt velkommen til oss. 

Una Seim Parmann
Daglig leder og tannlege

Una har tidligere erfaring fra privat praksis i Ski. Hun er utdannet ved det odontologiske fakultet i Oslo.
Hun tok over Tannkontoret juni 2016 sammen med Thomas Hagen. Una jobber som daglig leder på klinikken.

Thomas Hagen
Tannlege

Thomas har tidligere jobbet privat på Jevnaker. Han er utdannet ved det odontologiske fakultet i Oslo. Han tok over klinikken juni 2016 sammen med Una Parmann

Elisabeth R. Næss
Tannlege

Elisabeth har jobbet offentlig på Nordmøre før hun kom til Tannkontoret. Elisabeth er utdannet ved det odontologiske fakultet i Oslo. Hun går ut i mammaperm mars 2019 til mars 2020. Du vil bli godt ivaretatt av Amin Homayouni mens Elisabeth er i permisjon.

Gina Gøytil Auensen
Tannlege

Gina Gøytil Auensen har jobbet flere år som tannlege både offentlig og privat. Gina er en rolig og kvalitetsbevisst tannlege med glimt i øyet.

Andreas Walstad
Tannlege

Andreas Walstad har lang erfaring fra både privat og offentlig klinikk. Før han startet hos oss jobbet han som narkosetannlege og administrator ved dagkirurguen på Moss sykehus. I tillegg jobbet han som tannlege i Fredrikstad og Statens Barnehus i Moss.

Amin Homayouni
Tannlege

Amin jobber hos oss 3 dager i uken. Både på dagtid og kveldstid. I tillegg jobber han fast på Kalnes sykehus på oralkirurgisk avdeling øre- nese- og hals. Han er aktiv med forskning og jobber som instruktørtannlege for studentene på tannlegehøyskolen.

Morten Gerhardsen
Tannlege

Morten er en rolig og kvalitetsbevisst tannlege, han har jobbet med både barn og voksne. I likhet med de andre tannlegene hos oss anser han den menneskelige biten av faget som like viktig som den kliniske og teoretiske

Kari Røine
Tannpleier

Vi føler oss heldige som har Kari hos oss. Hun har 41 års erfaring som tannpleier fra både offentlig og privat praksis, og var i sin tid Østfolds første tannpleier.

Therese Økland
Resepsjonist

Therese er vår blide stemme og vårt ansikt utad, hun ordener det meste fra «hjertet» av klinikken. Dersom du lurer på noe er det bare å ringe Therese på 69115980 eller sende en mail på post@tannkontoret.no

Carina Christensen
Tannlegesekretær

Carina assisterer tannlegene, når det trengs stepper hun inn og hjelper til i resepsjonen.
Hun har jobbet på Tannkontoret siden 2013

Elena E. Danielsen
Tannlegesekretær

Elena assisterer stort sett Una og Gina, Elena er en senior i faget og har jobbet ved klinikken i over 12 år. Hun har glimt i øyet og er en stødig medarbeider som stiller opp.

Marie Nilsen
Tannhelsesekretær

Marie startet hos oss i 2018. Hun er utdannet Tannhelsesekretær. Blid, serviceinnstilt og lærer nye ting i en rasende fart.

Farahnaz Ahmadi
Tannhelsesekretær

Farahnaz har jobbet mange år som tannhelsesekretær, med sitt gode smil og rolige vesen er hun godt likt.

Payam Ahmad
Tannhelsesekretær

Payam jobber hos oss på kveldene. Hun stiller alltid opp, hun er dyktig i faget sitt. Payam er strålende blid og får pasientene til å slappe av.