IF tannlegeforsikring

Tannforsikring

Med tannforsikring fra If får du dekket utgiftene til tannbehandling. Det eneste som kreves er at du går til årlig kontroll hos tannlegen. Det er både trygt og enkelt.

Forutsigbarhet

Har du tannforsikring, kan du gå til tannlegen når du trenger det. Og du slipper å være redd for hva det vil koste.

Tannforsikringen gir deg forutsigbare tannlegeutgifter. Det blir enklere for deg å planlegge økonomien din. Du betaler en fast pris årlig – og får dekket utgiftene til alle de vanlige tannbehandlingene. Du betaler kun for den årlige undersøkelsen, og en egenandel hvis du skulle ha behov for tannbehandling.

Tannforsikringen dekker:

✓ Karies (hull i tennene)
✓ Erstatning av sprukket plombe
✓ Trekking av tenner
✓ Innsetting av bro (over tre tenner)
✓ Krone på skadet tann
✓ Implantat
✓ Krone på implantat
✓ Rotfylling (endodonti)

Egenerklæring

Når du har bestemt deg for å bestille tannforsikring, vil IF be deg om å svare bekreftende på at du har vært hos tannlegen i løpet av de siste 15 månedene, og at du ikke har behov for tannbehandling på kjøpstidspunktet. Du må også akseptere at tannlegen kan sende journalen din til If og til vår samarbeidspartner, Nordic Dentalpartner, ved behandling av tannskade.

Kvalitetssikrede tannklinikker

Tannforsikringen kan benyttes ved tannklinikker som er sertifisert av Nordic Dentalpartner. Sertifiseringen sikrer deg en trygg og god kundeopplevelse, og at du slipper å legge ut for behandlingen selv.

Slik fungerer tannforsikringen

Tannforsikringen dekker kostnaden du har ved behandlingen av nye og uforutsette tannproblemer. Hvis du får hull i tennene eller har behov for en krone, bro eller rotfylling, dekker tannforsikringen utgiftene dine. Når du skal bruke forsikringen, tar du bare kontakt med tannklinikken din. Det som dekkes av IF slipper du å legge ut for, oppgjøret går automatisk.

Priser

ALDER – ÅRLIG PRIS – EGENANDEL – ÅRLIG FORSIKRINGSSUM

20-35 år    Kr 950            Kr 500                   Kr 40 000
36-50 år    Kr 2 400         Kr 2 000               Kr 40 000
51-70 år    Kr 2 900         Kr 2 000               Kr 40 000

Har du spørsmål – eller ønsker du å bestille tannforsikring – gå inn på if.no/tannforsikring.

Tags: